Strandvejen 138b, 2900 Hellerup
jorgen@beyer-gleje.dk
kim@beyer-gleje.dk

Om os

Teamet bag Beyer&Gleje

Kim Beyer og Jørgen Gleje lærte hinanden at kende på Hypnoseskolen i Vanløse i 2017, hvor de startede en meget intensiv læringsproces ud i at mestre NLP og hypnose i forening. 
“Vi fandt begge ud af meget hurtigt på uddannelsen, at et så powerful redskab som en positiv terapi kombineret med en hypnotisk forandringsproces, der virker så stærkt og hurtigt, var vores kald og derfor fremtidige levevej,” fortæller Jørgen Gleje. 
“Vi opdagede også meget hurtigt, at vi begge havde anlæg for at skabe positive forandringer både i os selv og hos vores klienter, hvorfor tanken om at etablere en klinik i fællesskab meget hurtigt opstod. Og da vi begge har en rigtig god baggrund for at støtte mennesker i en intens forandringsproces og samtidig en stor empati og indfølingsevne, var det helt oplagt at få etableret et fælles samarbejde”, uddyber Kim Beyer. 
“Resultaterne af vores behandlingerne har været overvældende og da responsen fra klienterne blev stadig bedre, var vi ikke i tvivl om, at vi skulle springe ud i det. Som med en hver anden ny virksomheds opstart, handler det om at være åben, tilgængelig og udadvendt. Og lige netop de kvaliteter er bærende i vores virke, kombineret med lige dele empati, forståelse for menneskesindet og en dyb respekt for, at alle mennesker er forskellige og skal mødes i øjenhøjde og med dyb respekt”, siger de to terapeuter og iværksættere, nærmest enstemmigt. 

 

Kim Beyer er uddannet cand.scient.pol. og har en master i kommunikation. Han har virket som konsulent og rådgiver på Christiansborg og i brancheorganisationer, hvor de menneskelige relationer er afgørende for resultater. Som uddannet NLP practitioner anvender Kim Beyer både sin erhvervserfaring og uddannelse til at bistå mennesker med at forløse deres potentiale på tværs af køn, alder og livserfaring.

 

Jørgen Gleje har i mange år været succesfuld ejendomsmægler i Nordsjælland og Hovedstadsområdet. Efter salget af sine ejendomsmæglerforretninger har han taget en uddannelse som NLP practitioner. I kombination med sine mange års erfaringer som chef for dygtige sælgere kan Gleje hjælpe eksempelvis medpræstationsangst eller folk, der skal tale i store forsamlinger.

Bliv fri med terapi

Firgør dit sind med terapi

Slip din barriere

Erkend dine barrierer - acceptér og tilgiv

Skab forandring

Opnå dit fulde potentiale som menneske