Strandvejen 138b, 2900 Hellerup
jorgen@beyer-gleje.dk
kim@beyer-gleje.dk

NLP

Hvad er NLP og hvordan virker det i samspil med hypnosen?

Vi benytter altid et NLP-spørgeskema – forkortet SMARTE-mål. Når vi har udspurgt min klient efter denne simple men yderst virkningsfulde teknik, vil forandringen allerede være i fuld gang. Det er naturligvis vores job at guide klienten blidt men bestemt, i retning af vedkommendes eget ønske om at installere en positiv forandring. For ofte vil vi selv have dannet os overbevisninger og forestillinger om vores eget potentiale, der begrænser os i at træffe gode, kloge og langsigtede beslutninger. For det er når vores ubevidste sind er blevet ’fejlkodet’ over tid, at vi ryger, drikker og spiser for meget eller forkert, selv om vi udmærket godt ved, at vi burde handle anderledes. Men det er der altså heldigvis råd for – og hjælpen er lige ved siden af dig, nemlig i form af NLP og hypnose. 
 
Via NLP-spørgeteknikken hjælper vi klienten med at afdække et præcist ønske om forandring, herunder hvad han eller hun både vil opnå og forandre. 

Derefter går vi igang med hypnosen, hvor vi kan rykke ved din underbevidsthed, på baggrund af dine ønsker som vi fandt frem til i NLP-samtalen. På den måde sker forandringerne i fuld overenstemmelse med klientens ønsker og behov.