Strandvejen 138b, 2900 Hellerup
jorgen@beyer-gleje.dk
kim@beyer-gleje.dk

Hypnose

Hypnose er en meget direkte og overbevisende teknik til at skabe forandringer i mennesker. Når man er hypnotiseret, befinder man sig i et stadium mellem søvn og at være vågen.  

Man har stadig sin frie vilje og kan vælge at samarbejde med terapeuten eller lade være.  

Vi arbejder med tilladende hypnose, hvilket vil sige, at via en samtale med klienten bygget på NLP-principper, før hypnosen, har spurgt ind til klientens ønsker til forandring. i samarbejde med klienten indgår vi, så at sige en aftale om, hvilke forandringer, vi skal hjælpe med at installere ift. at nå det aftalte mål. 

Vi arbejder således kun med den i samtalen aftalte forandring og i dyb respekt for klientens syn på verden og de forandringer, han eller hun ønsker gennemført. Det er også derfor, at denne metode er så effektiv, fordi den er tilladende og respektfuld samt fokuseret på positive forandringer. 

Hypnosen er blot et effektivt redskab til hurtigere at nå den ønskede forandring, så mine klienter kan slippe nogle negative mønstre og i stedet handle positiv og fremadrettet.  

Vi tror, at alle voksne mennesker har udviklet nogle uhensigtsmæssige mønstre, som børn og unge og senere som voksne. Det er helt menneskeligt og naturligt. Men disse mønstre kan forhindre vores frie udfoldelse og stå i vejen for at blive optaget på vores drømmeuddannelse, få et nyt job, bevæge os frit på åbne pladser, gå til eksamen eller på date og derved forhindre os i nogle gange at være det gode menneske, vi alle er inderst inde.  

Hypnose er et effektivt redskab til positive forandringer

Kim Beyer

-

Behandler